O nama

Od misli do stvarnosti

Na početku sve beše misao i milimetar po milimetar sa puno rada i prikupljanja iskustva, učenja, stvaranjem poverenja kroz kvalitet i dobro razumevanje, preciznost, ostvarivanjem i gajenjem poznanstava, otelotvorismo je u stvarnost. Mi verujemo da se snovi ostvaruju.

Kako biramo materijale

Na osnovu Vaših želja i potreba uz saradnju našeg profesionalnog tima, upoznajemo Vas sa materijalima i bojama i vršimo odabir…

Kako dizajniramo projekte

Sagledavanjem Vašeg zamišljenog doma osmišljavamo proizvode kojima štedimo Vaš prostor, oplemenjujemo ga i činimo ga funkcionalnijim i prijatnijim imajući u vidu moderan set vrednosti. Različitost naših klijenata je evidentna u različitosti našeg dizajna.

Kako proizvodimo i ugrađujemo

Uz poštovanje datog vremena, moderne tehnologije i našeg profesionalnog tima, Vaš budući nameštaj u poslednjoj fazi prolazi kroz sklapanje i ugradnju. Naš cilj nije da napravimo dom kakav ste očekivali, već da bude više od onoga što ste sanjali.

Ko smo mi?

Sve u milimetar kompanija je nastala 2014. godine u Beogradu.


Razvila se iz male stolarske radionice, koja je okupljala nekoliko radnika sa zajedničkom vizijom i ambicijom – traganje za inovativnim rešenjima u proizvodnji, uz dizajn u svedenoj, jasnoj formi do stvaranja savremenog i funkcionalnog nameštaja koji oplemenjuje životni prostor i kreira dom.

Danas, Sve u milimetar je kompanija sa širokim spektrom delatnosti u domenu opremanja enterijera koje pruža klijentima na domaćem i internacionalnom tržištu. U mogućnosti smo da realizujemo Vašu ideju i zamisao doma ili radnog prostora, od izrade idejnog rešenja, kroz proizvodnju do koordinacije i organizacije projekta, po sistemu „ključ u ruke“.

Uslužne i proizvodne delatnosti:

  • Sečenje i obrada univera, medijapana, masiva…
  • Kantovanje
  • Bravarija – obrada metala
  • Farbanje
  • Tapaciranje

Tradicija i iskustvo

Kroz skoro dve decenije rada i stvaranja uspeli smo da svaku misao naših klijenata uz pomoć profesionalnog i dobrog tima omaterijalizujemo.


Mi se bavimo unutrašnjim delom Vašeg doma i poslovnog prostora. Sve ono što biste promenili, oduzeli i dodali, sve ono što bi voleli, a ne znate kako, od boja i vrsta materijala do kompozicije i vibracije, u saradnji sa našim arhitektom se dolazi do rešenja koje je pre izrade moguće videti, pre nego postane stvarno i opipljivo. Uz veliko poštovanje kako tuđeg tako i sopstvenog vremena sve ono što ste zamislili pretvaramo u Vašu stvarnost.